Over ons

 

Over ons

Mijn naam is Henk Geluk. Ik woon in Sint Philipsland, een pittoresk Zeeuws dorpje in de nabijheid van Bergen op Zoom.

Na ruim 20 jaar in de keukenbranche te hebben gewerkt, ken ik alle ins en outs van het vak en van het product door en door. Van een super de luxe Sie Matic keuken tot een simpel recht blokje in een huurwoning, ik heb het allemaal ontworpen en aan de klant geleverd.

Toch wilde ik als zelfstandige aan het werk. Maar dan wel met een nieuw concept: het renoveren van bestaande keukens. Dit is een bewuste keuze, omdat steeds meer mensen daar voor kiezen, hoofdzakelijk vanwege de prijs. Het is gewoon stukken goedkoper als een nieuwe keuken.

Onze naam Cuisine d’Oc is afgeleid van ons importbedrijf van wijn uit Zuid-Frankrijk: Vin d’Oc. Wij zijn echte Frankrijk liefhebbers en houden van een goed glas wijn. Maar de naam straalt ook stijl en allure uit en dat is wat ik wil bieden.

Nellie helpt in alles mee uiteraard en als u belt krijgt u haar wellicht aan de lijn. Zij geeft les in creatieve textiele werkvormen op school en haar creativiteit is een mooie aanvulling op mijn werk in de keukenrenovatie.

Vanaf uw eerste telefoontje tot aan het moment dat we u komen feliciteren met het resultaat, staan wij u terzijde en helpen u om uw keuken weer als nieuw te krijgen!