Nelie en Anton Rolfes – Oud-Beijerland

“Onze keuken was, na zo’n 18 jaar intensief gebruik, hard aan vervanging toe. De oorspronkelijke antiekblauwe kleur was verschoten, veel handgrepen waren eraf, kale plekken, het aanrechtblad werd kaal en van de apparaten was alleen de ingebouwde combi-oven nog geheel intact. Maar een geheel nieuwe keuken was ons te kostbaar.

We besloten eens rond te zien naar een renovatie mogelijkheid en kwamen uit bij firma Cuisine d’ Oc. Toen Henk Geluk bij ons was geweest en de mogelijkheden had laten zien, waren we gelijk ‘om’. Vooral de prijs viel ons enorm mee! Ongeveer één derde van een nieuwe keuken! Het frame en de kastjes bleven intact, de deurtjes zouden gespoten worden en verder een nieuw aanrechtblad en nieuwe apparatuur. Ook wilden we de vaatwasser eruit hebben en er kastruimte voor in de plaats. Verder een nieuwe koel/vriescombinatie, kookplaat, combi oven en afzuigkap. Tenslotte besloten we om dan ook gelijk maar nieuwe tegels op de vloer te nemen. Op de aanschaf van de tegels na werd alles door Cuisine d’Oc geregeld.

Met drie dagen was de gehele keuken vernieuwd door prima vaklui met kennis van zaken. ’n Probleempje met het dekken van de lak werd zeer adequaat verholpen. Communicatie verliep vlekkeloos en afspraken werden stipt nageleefd. ’n Aanrader voor iedereen die geen geld (over) heeft voor een nieuwe keuken!”

Rolfus 1 Rolfus 2