Koen Doomen – Oud Gastel

“Afgelopen jaar waren wij op zoek naar een mooi en betaalbaar alternatief voor het laten plaatsen van een nieuwe keuken. 

De keuken die we hadden was nog in prima staat, maar niet naar onze smaak wat betreft materiaal en kleurkeuze. We besloten om ons eens te verdiepen in keuken-renovaties omdat we niet ontzettend veel onnodige kosten wilden maken aan het plaatsen van een geheel nieuwe keuken. 

Uiteindelijk hebben we door deze keukenrenovatie van Cuisine d’Oc gekozen omdat de werkwijze en het ruime aanbod ons enorm aansprak. Nu kunnen we zeggen dat we toch een geheel nieuwe keuken hebben, met dank aan Cuisine d’Oc en heel wat geld hebben kunnen besparen. 

Allereerst was de ontmoeting met Henk erg fijn en in huiselijke sfeer, heel ongedwongen hebben we samen zitten brainstormen over onze wensen en bijpassende mogelijkheden. Al snel kwamen we er achter dat eigenlijk alles mogelijk en bespreekbaar is. Met onze wensen en de expertise van Henk zijn we al snel tot een eerste ontwerp gekomen. Deze is later gefine-tuned toen we bij Henk thuis mochten komen om zijn materialen te komen bekijken aan huis. We werden erg hartelijk ontvangen door Henk en zijn vrouw. Onder het genot van een heerlijke bak koffie zijn we verder tot keuzes gekomen. 

Daarna is Henk onze keuken persoonlijk komen inmeten en is zelfs ook nog eens teruggekomen om voor alle zekerheid een laatste check uit te voeren. Onze dank gaat ook uit naar Henk zijn compagnon die de keuken op een zeer zorgvuldige manier heeft afgemonteerd. 

Al met al zijn wij super tevreden klanten en zullen dan ook iedereen aanraden om een eventuele keukenrenovatie groot of klein uit te laten voeren door Cuisine d’Oc! 

Een erg goede service en ongedwongen sfeer hebben hieraan zeer zeker bijgedragen. 

Nogmaals bedankt voor jullie geweldige inzet!”

IMG_1166 (1) IMG_1173 IMG_1597 IMG_1602 (2) (1)