Het concept

Uw keuken weer als nieuw

Een bestaande keuken naar de wensen van de klant renoveren, zodat een vrijwel nieuwe keuken ontstaat, voor gemiddeld de helft van de waarde van een compleet nieuwe keuken.

Er is een verandering merkbaar in de keukenbranche. Klanten kiezen steeds vaker voor het opknappen van hun bestaande keuken, die in hun ogen nog niet versleten is, maar wel wat gemoderniseerd moet worden. Het te investeren bedrag ligt veel lager dan voor een nieuwe keuken, terwijl het resultaat niet eens zoveel verschilt.

Het concept biedt een relatief goedkope en snelle oplossing voor het probleem van een keuken die technisch nog niet versleten is,  maar er wat gedateerd uitziet. Tevens wordt hij van de laatste nieuwe en moderne apparatuur voorzien. De verbouwingsoverlast ligt beduidend lager dan bij een nieuwe keuken. Je bent veel sneller uit de rommel, terwijl er toch een bijna nieuwe keuken staat.

Door technische vooruitgang bij fabrikanten, is het renoveren van een keuken relatief eenvoudig geworden. Ons product biedt volledig maatwerk in keukenmeubelen, zodat elke bestaande keuken aangepakt kan worden. Keuzes in materialen en kleuren zijn talloos.

120 LINEA magicgrau  VIDA  GESA  12151_finn_eiche_weiss  RAJA  GRIT

Perfecte montage met zo min mogelijk overlast is van groot belang. Ontzorgen van u als klant. Wij beschikken over een uitstekend montagebedrijf.