XT020770
Logo Cuisine d'Oc wit
Ontwerp uw droomkeuken met Cuisine d'Oc
persoonlijke aandacht, betrouwbare kwaliteit
XT020770
ontwerp uw droomkeuken met Cuisine d'Oc
Persoonlijke Aandacht,
Betrouwbare Kwaliteit

neem contact met ons op:

persoonlijk

Ontdek Cuisine d'Oc - waar persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid samenkomen om uw droomkeuken te realiseren. Met onze deskundige begeleiding en toegewijde service bent u verzekerd van een naadloze ervaring. Wij luisteren naar uw wensen en creëren een keuken die perfect bij u past, met oog voor detail en functionaliteit.

Bij Cuisine d'Oc geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid. U kunt erop vertrouwen dat wij hoogwaardige materialen en vakmanschap leveren, waarbij we elke stap van het proces met zorg begeleiden. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Ervaar de ongeëvenaarde persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid van Cuisine d'Oc en transformeer uw keuken tot een inspirerende ruimte waar culinaire dromen werkelijkheid worden.

Henk en Nellie maart 2023 5
Banner website 2
Ontdek de Complete Keukenervaring

Cuisine d'Oc biedt een totale keukenervaring, variërend van deskundige renovaties tot het leveren van splinternieuwe keukens. Wat je wensen ook zijn, wij staan klaar om je keukendromen werkelijkheid te maken.
Maatwerkoplossingen voor elke ruimte en budget.

Banner website 3
Alles is Mogelijk voor uw Droomkeuken

Cuisine d'Oc: waar alles mogelijk is! Van stijlvolle moderne keukens tot charmante traditionele ontwerpen, wij realiseren uw keukendromen. Met maatwerkopties en een scala aan materialen kunt u uw ideale keuken tot leven brengen. Een uitgebreide collectie van topmerken biedt alles wat u nodig heeft om uw droomkeuken te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen creëren we de keuken waar u altijd van hebt gedroomd!

Cuisine d'Oc augustus 2018 58 kopie

Onze showroom

Industrieweg 4
4675 RA Sint Philipsland
(op afspraak)
info@cuisinedoc.nl
0167 57 2979
Nellie: 06 23825610
Henk: 06 40411900

Cuisine d'Oc augustus 2018 37

"Het is echt mooi geworden! Wat een metamorfose!"

Familie Roozendaal

"Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de mooie keuken. De montagedagen gingen ook erg vlot, gezellig en zeer goede service.

Al met al top service en raden jullie zeker aan aan anderen. Hierbij ook foto’s van onze nieuwe prachtkeuken zodat je ook een beeld hebt."

Fam. Van Opstal

"Alles perfect verzorgd en geregeld door jullie!
Heel blij met onze nieuwe keuken…. Met dank aan Cuisine d’Oc!"

Marco en Mariët Neele

"Cuisine d'Oc vroeg een eerlijke prijs voor de renovatie. Dank zij de professionaliteit in de uitvoering van het werk stellen we vast dat de prijs-kwaliteit verhouding van deze renovatie door Cuisine d’Oc beantwoordt aan wat we ervan hadden verwacht."

Loe & Regien Baltussen

"Beste Henk, Hierbij wil ik je bedanken voor de mooie keuken die ik heb gekregen. Bedankt voor de fijne samenwerking. Jacco"

Jacco Heideveld

"We hebben voor deze keukenrenovatie van Cuisine d’Oc gekozen omdat de werkwijze en het ruime aanbod ons enorm aansprak. Nu kunnen we zeggen dat we toch een geheel nieuwe keuken hebben, met dank aan Cuisine d’Oc en heel wat geld hebben kunnen besparen."

Koen Doomen

"Graag willen wij laten weten erg tevreden te zijn over het bedrijf Cuisine d’Oc. Het traject: afspraak – bezoek – offerte – opdracht verliep erg vlotjes. Alle gemaakte afspraken met Henk werden nagekomen. Wij zijn zeer content over het eind resultaat en gaan er de komende jaren heerlijk van genieten."

Kees en Marja Haanskorf

"Ida en ik vinden het top geregeld; staat ook zeer netjes. Kleur is perfect, net zoals de montage.

Wij zijn dan ook zeer tevreden en zullen je bedrijf dan ook zeker aanraden bij vrienden en kennissen!"

Ida en Johan

"Beste Nellie en Henk,

Ook wij zijn zeer tevreden over de vlotte en nette afhandeling van onze bestelling, waarbij we  de vakkundige installatie zeker willen vermelden. We zullen dan ook niet verzuimen Uw bedrijf in onze vriendenkring te noemen."

Hans en Ria Voetelink

"We besloten eens rond te zien naar een renovatie mogelijkheid en kwamen uit bij firma Cuisine d’ Oc. Toen Henk Geluk bij ons was geweest en de mogelijkheden had laten zien, waren we gelijk ‘om’. Vooral de prijs viel ons enorm mee!"

Nelie en Anton Rolfes

"Dag Henk, ik was vorige week toevallig op de Voorstraat en zag dat de keuken zo netjes was geworden. Keurig gedaan hoor ik kan niet anders zeggen. Complimenten dus! Tot de volgende klus."

Henny Krijnen – Stichting Zuidwester

klant ervaringen

onze merken

De topmerken waarmee wij uw keuken samenstellen:

image/svg+xml

Veelgestelde vragen

Hoe snel krijg ik een offerte van jullie?

Nadat ik bij u thuis geweest ben om de situatie op te nemen,  heeft u na uiterlijk 2 weken de offerte in huis. Afhankelijk van de grootte van de klus krijgt u ook een 2-D tekening van de nieuwe situatie. Bij het enkel vervangen van een inbouw-koelkast bijv. voegt een tekening niets toe; bij een nieuwe indeling met andere kasten duidelijk wel.

Kan ik ook alleen de apparatuur vervangen?

Natuurlijk is dat ook mogelijk en wordt zelfs veel gedaan. Uw keuken krijgt door de apparaten die zichtbaar zijn een nieuwe "look" en oogt gelijk anders. Daarnaast bieden nieuwe apparaten bijna altijd veel meer mogelijkheden en zijn meestal ook zuiniger. De inbouwmaten zijn heel belangrijk, dus laat dat door ons vakmanschap behandelen.

Hoe is de montage geregeld?

Wij hebben een uitstekend montagebedrijf, met jarenlange ervaring op dit gebied, die vast voor ons werkt.  Zij verstaan hun vak door en door en werken snel en netjes. Ga naar onze facebook pagina voor feed-back verslag. Als de keukenspullen binnen zijn, maken we met u een montage-afspraak op de tijden die u het best uitkomen. Meestal neemt de monteur de keuken-onderdelen gelijk mee. Gemiddeld duurt de montage 1 tot 2 dagen. Voor het afvoeren van het afval bent u in principe zelf verantwoordelijk, maar tegen een kleine vergoeding kan het ook door ons (de monteur) afgevoerd worden.

Komt u altijd langs vooreen gesprek?

In principe wel. Bij renovaties moet je de situatie ter plekke bekijken en, vooral, goed nameten! Dat is heel belangrijk om teleurstellingen te voorkomen. Ook kun je ter plaatse beter afspreken wat wel of niet moet gebeuren. Als een aanpassing echt heel eenvoudig is, kunnen we dat ook telefonisch of per e-mail regelen.

Kunnen op elke keuken nieuwe deuren worden geplaatst?

Ja, in technische zin kan dat bij ons. Dat komt omdat onze leverancier zelf  de deuren maakt en volledig maatwerk kan leveren.  Een andere vraag is, of het qua kleur ook uitkomt. Vooral keukens met hout-tint kleuren zijn lastiger, omdat ook de zijkanten van de kastjes in die hout-tint uitgevoerd zijn. Lang niet elke nieuwe deur past daarbij. De zijkanten (laten) verven is dan een goede oplossing. Dat gaat prima in de praktijk.

Wat kost het om mijn keuken op te knappen?

Dat heeft uiteraard alles te maken met de grootte van de klus. Neemt u alleen nieuwe apparaten, of wilt u ook een volledig nieuw werkblad ?  Wilt u alle deuren laten vervangen of maar een deel? Kortom, elke keuken is anders en helemaal toegesneden op uw wensen. Zeer gemiddeld genomen echter blijkt uit de praktijk en mijn ervaringen, dat voor ongeveer de helft van de waarde van een nieuwe keuken uw keuken er weer als nieuw uitziet. Nogmaals, afhankelijk van uw wensen en keuzes. Neemt u 6 nieuwe Miele apparaten en het duurste granieten blad, dan kan het verhaal uiteraard anders uitpakken, maar dat zijn uitzonderingen.

Contact

Schermafbeelding 2023 07 05 om 21.10.32
Artboard 1

Industrieweg 4
4675 RA Sint Philipsland (Zeeland)

info@cuisinedoc.nl
0167 57 2979
Nellie: 06 23825610
Henk: 06 40411900

Stel een vraag