Nadat ik bij u thuis geweest ben om de situatie op te nemen en de renovatie te bespreken,  heeft u na uiterlijk 5 werkdagen de offerte in huis. Afhankelijk van de grootte van de klus krijgt u ook een 2-D tekening van de nieuwe situatie. Bij het enkel vervangen van een inbouw-koelkast bijv. voegt een tekening niets toe; bij een nieuwe indeling met andere kasten duidelijk wel.
Natuurlijk is dat ook mogelijk en wordt zelfs veel gedaan. Uw keuken krijgt door de apparaten die zichtbaar zijn een nieuwe "look" en oogt gelijk anders. Daarnaast bieden nieuwe apparaten bijna altijd veel meer mogelijkheden en zijn meestal ook zuiniger. De inbouwmaten zijn heel belangrijk, dus laat dat door ons vakmanschap behandelen.
Wij hebben een uitstekend montagebedrijf, met jarenlange ervaring op dit gebied, die vast voor ons werkt.  Zij verstaan hun vak door en door en werken snel en netjes. Ga naar onze facebook pagina voor feed-back verslag. Als de keukenspullen binnen zijn, maken we met u een montage-afspraak op de tijden die u het best uitkomen. Meestal neemt de monteur de keuken-onderdelen gelijk mee. Gemiddeld duurt de montage 1 tot 2 dagen. Voor het afvoeren van het afval bent u in principe zelf verantwoordelijk, maar tegen een kleine vergoeding kan het ook door ons (de monteur) afgevoerd worden.
In principe wel. Bij renovaties moet je de situatie ter plekke bekijken en, vooral, goed nameten! Dat is heel belangrijk om teleurstellingen te voorkomen. Ook kun je ter plaatse beter afspreken wat wel of niet moet gebeuren. Als een aanpassing echt heel eenvoudig is, kunnen we dat ook telefonisch of per e-mail regelen.
Ja, in technische zin kan dat bij ons. Dat komt omdat onze leverancier zelf  de deuren maakt en volledig maatwerk kan leveren.  Een andere vraag is, of het qua kleur ook uitkomt. Vooral keukens met hout-tint kleuren zijn lastiger, omdat ook de zijkanten van de kastjes in die hout-tint uitgevoerd zijn. Lang niet elke nieuwe deur past daarbij. De zijkanten (laten) verven is dan een goede oplossing. Dat gaat prima in de praktijk.
Dat heeft uiteraard alles te maken met de grootte van de klus. Neemt u alleen nieuwe apparaten, of wilt u ook een volledig nieuw werkblad ?  Wilt u alle deuren laten vervangen of maar een deel? Kortom, elke keuken is anders en helemaal toegesneden op uw wensen. Zeer gemiddeld genomen echter blijkt uit de praktijk en mijn ervaringen, dat voor ongeveer de helft van de waarde van een nieuwe keuken uw keuken er weer als nieuw uitziet. Dat betekent in cijfers uitgedrukt, dat u voor een bedrag tussen ca. 2000 - 7000 er weer spic en span bij zit. Nogmaals, afhankelijk van uw wensen en keuzes. Neemt u 6 nieuwe Miele apparaten en het duurste granieten blad, dan kan het verhaal uiteraard anders uitpakken, maar naar mijn ervaring zijn dat uitzonderingen.