Loe & Regien Baltussen – Woensdrecht

Na enige oriëntatie op de keukenmarkt hebben wij gekozen voor renovatie van onze 26 jaar oude keuken. Bij de zoekslag naar een leverancier kwamen we terecht bij Henk Geluk van Cuisine d’Oc in St. Philipsland. Thuis bespraken we samen de verschillende mogelijkheden.

In de showroom van Cuisine d’Oc hebben we onze keuze gemaakt: de keuken zou worden opgeknapt en gerenoveerd. De elektrische kookplaat zou worden vervangen door inductie; de oven, ijskast, afzuigkap en de waterkranen volledig vernieuwd. Verder moesten er twee nieuwe kasten komen, de koelkast op hoogte worden geplaatst, het aanrecht compleet vervangen en keukenverlichting worden vernieuwd. Op 7 dec hebben we daarover definitief een afspraak gemaakt.

Twee maanden later is de renovatie uitgevoerd door Dick Zwagemaker van Cuisine d’Oc. Dick is een geroutineerde allround vakman en in velerlei opzichten een bijzondere keukenspecialist. Het was een aangenaam genoegen iemand drie dagen lang zó secuur en precies te hebben zien werken als Dick. Ook als hobby-kok is hij goed op de hoogte van wat wel of niet kan met een inductiekookplaat en het gebruik ervan. Electriciën Gaby Bolier heeft voor Cuisine d’Oc de elektra aangepast.

Al met al hebben we een goed gevoel overgehouden aan ons contact met Henk Geluk van Cuisine d’Oc. Hij vroeg een eerlijke prijs voor de renovatie en heeft die ook gekregen. Afgaande op wat er allemaal moest gebeuren zijn we zeer tevreden over het werk van Dick en Gaby. Dank zij hun professionaliteit in de uitvoering van het werk stellen we vast dat de prijs-kwaliteit verhouding van deze renovatie door Cuisine d’Oc beantwoordt aan wat we ervan hadden verwacht.

Heel veel dank, Henk, Dick en Gaby.

 

 

Keukenrenovatie Baltussen Woensdrecht

Keukenrenovatie Baltussen Woensdrecht